Uvjeti kupovine

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Javna ustanova Gradsko dramsko kazalište "Gavella", Frankopanska 10, 10000 Zagreb, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jednu ulaznicu. Kupnjom ulaznica Kupac prihvaća ove Uvjete korištenja. Ukoliko se ne slažete s navedenim, molimo vas da ne koristite dalje ovu uslugu.

Sve su cijene izražene u eurima i uključuju PDV.

Postupak

Kupnja ulaznice vrši se odabirom željene satnice ispod predstave ili odabirom dana u kalendaru, iz izbornika Predstave ili u izborniku Raspored izvedbi odabirom na 'Kupi kartu'.
Nakon izbora željene predstave i termina:
- odaberite željeno mjesto u dvorani
- odaberite plaćanje kreditnom ili debitnom karticom
- registrirajte se
- provjerite točnost podataka prije kupnje
- izvršite plaćanje

Registracija

Kupac mora biti registriran kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da unese osobne podatke, e-mail adresu i lozinku.

Plaćanje

Online plaćanje moguće je izvršiti putem kreditne i debitne kartice (American Express®, MasterCard®, Visa, Maestro).
Jednom potvrđena i kupljena ulaznica više se ne može opozvati i poništiti.

Uvjeti dostave/isporuke ulaznica

U završnom postupku kupovine online ulaznica na vašem sučelju prikazat će se ulaznica sa svim potrebnim podacima (QR kod, datum predstave, red, sjedalo, cijena, broj ulaznice). Ulaznice mogu biti ispisane putem pisača ili spremljene u odgovarajućem formatu na vašem pametnom telefonu te ih putem istoga možete pokazati na ulazu.

Jednostrani raskid ugovora

Sukladno čl. 86. stavak 1. točka 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrat novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju.

Promjene programa

Gradsko dramsko kazalište "Gavella", zadržava pravo promjene programa. U slučajevima otkazivanja predstave ili promjene rasporeda, Kupac online kupljenu ulaznicu može na blagajni kazališta "Gavella" zamijeniti za istu predstavu u drugom terminu. Povrat novca za kupljene ulaznice može se ostvariti jedino na način kao što su ulaznice kupljene, odnosno putem interneta. Rok za ostvarivanje prava je 30 dana od vremena na koje se kupljena ulaznica odnosi.

Zamjena i reklamacije

Zamjenu ulaznica ili povrat sredstava moguće je ostvariti samo u slučajevima promjene ili otkazivanja programa.
Za kupljene, a nepreuzete ulaznice za predstavu, nije moguće tražiti povrat sredstava ili zamjenu za drugu ulaznicu.
Prije nego što kupovinu konačno potvrdite provjerite sve podatke o željenoj predstavi, terminu i vremenu izvedbe jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Osobni podaci

Zaštita privatnosti opisuje kako Gradsko dramsko kazalište "Gavella" postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje kazalište "Gavella" sazna tijekom vašeg korištenja internet trgovine. Kazalište "Gavella" se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Kazalište "Gavella" će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izmjene pravila i uvjeta online kupovine

Gradsko dramsko kazalište "Gavella" zadržava pravo mijenjati i ažurirati ova Pravila i uvjete online kupovine. Svaka izmjena biti će objavljena na stranicama naše internet trgovine.

Podnošenje prigovora

Pisani prigovor možete osobno predati u poslovnim objektima Gradskog dramskog kazališta "Gavella" ili
poštom na adresu: Gradsko dramsko kazalište "Gavella", Frankopanska 10, 10000 Zagreb
putem telefona na blagajni: +385 (0)1 4864 616
putem faxa na broj: +385 (0)1 4848 540
elektroničkom poštom na e-mail: [email protected]

Na Vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku od 15 dana od zaprimanja istog.


Gradsko dramsko kazalište "Gavella"